2 asm.
Gaminimas 25 min.
Reikia:
200 g vištienos filė
1 nedidelio svogūno
2 skiltelių česnako
100 g rudųjų pievagrybių
1 geltonosios paprikos
200 g brokolio žiedynų
1 šaukštelio šiaudeliais supjaustyto imbiero
3 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų terijakio padažo
2 šaukštų aliejaus
1. Vištieną, svogūną ir paprikas supjaustykite šiaudeliais, pievagrybius – pusiau.
2. Stipriai įkaitintoje keptuvėje nuolat maišydami su aliejumi pakepinkite vištieną, tada suberkite svogūnus, sutraiškytą česnaką, imbierą ir dar kelias minutes pakepkite, po to sudėkite paprikas, vėl pakepkite.
3. Pabaigoje sudėkite grybus ir brokolius, išskaidytus žiedynais. Kepkite tol, kol brokoliai pakeis spalvą į ryškesnę. Užpilkite sojų ir terijakio padažus, viską išmaišykite. Patiekite su ryžiais arba rytietiškais makaronais.