Brusketų niekada nebūna per daug. Tai – užkandis, kurį pirmiausia nušluoja alkanieji. Tad pasiruoškite jų su kaupu ir pasitelkdami fantaziją. Šalia galite patiekti su jautiena, baklažanais ir feta, avokadu ir ikrais, persikais ir itališku kumpiu ir kitokių.
Jums reikės:
1 rūkytos vištienos šlaunelės
100 g „Obelių“ majonezo su kietuoju sūriu
4 didelių riekelių duonos
60 g džiovintų pomidorų
1 šaukšto rūkytos paprikos
1 obuolio
kelių šakelių šviežios mėtos
Nuo šlaunelės nulupkite odą, mėsą atskirkite nuo kaulo ir sudėkite ją į virtuvinį smulkintuvą.
Įdėkite džiovintus pomidorus ir mėtas, įberkite šaukštelį rūkytos paprikos, įdėkite kelis šaukštus majonezo ir viską sutrinkite.
Duoną paskrudinkite ant įkaitusio grilio.
Ant jos užtepkite vištienos užtepėlę, ant viršaus patarkuokite obuolio ir papuoškite mėtomis.
Comments