8-10 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 45-50 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
3 prinokusių bananų
60 ml augalinio pieno
60 ml aliejaus
60 g cukranendrių cukraus
180 g miltų
2 šaukštelių kepimo miltelių
50 g smulkintų riešutų
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Paruoškite keksinę pailgą formą (10×24 cm).
2. Į trintuvo indą sudėkite bananus, supilkite pieną, aliejų, suberkite cukrų. Viską sutrinkite kartu.
3. Suberkite miltus ir kepimo miltelius. Pabaigoje įmaišykite smulkintus riešutus.
4. Sukrėskite tešlą į formą. Viršų galite pabarstyti cukranendrių cukrumi.
5. Kepkite apie 45 min. Patikrinkite, ar iškepė, plonu mediniu iešmeliu.
Comments