Šefas parodė, kaip originaliai pagaminti naminį mėsainį su paukštiena


naminis mėsainis su pauštiena, Alfo receptas, Alfas Ivanauskas, vmgonline
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Alfo didysis kulinarinis šou" galite žiūrėti ČIA


Reikia:

  • 2 KITCHEN ME antienos mėsainių „Mėsainiams“

  • 2 „brioche“ tipo bandelių

  • Šlakelio aliejaus

  • 1 svogūno

  • Kelių šaukštų „Philadelphia“ tepamojo sūrelio su žolelėmis

  • 1 trumpavaisio agurko

  • Kelių salotų lapų

  • Žiupsnelio sezamų sėklų

Padažui:

  • 4 šaukštų „Suslavičiaus“ pomidorų padažo

  • Kelių gervuogių ir aviečių + patiekti

1. Į dubenį sudėkite pomidorų padažą, kelias uogas ir sutrinkite.

2. Į keptuvę su aliejumi dėkite kepti mėsainius. Apibarstykite sezamais.

3. Sausoje keptuvėje apkepkite bandeles.

4. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną.

5. Suformuokite mėsainį: apatinę bandelę patepkite sūreliu, dėkite salotų lapus, svogūno, agurko, mėsainį, kelias uogas, dar svogūno. Viršutinę bandelės dalį patepkite uoginiu pomidorų padažu ir užvožkite mėsainį.

Alfas Ivanauskas, mėsainis, Alfo receptai

ALFO PATARIMAI


· Uogos gali būti tiek šviežios, tiek šaldytos.

· Padažą galite papildomai pasaldinti, jei nemėgstate rūgštumo.

· Kad mėsainis geriau laikytųsi, naudokite prismeigti medinius iešmelius. 



Skanaus!

naujienlaiškis_vmgonline_alfas ivanauskas