Įvairių sūrių fondiu ant grilio


Sūrio fondiu, grilio patiekalai, bri sūris, Alfo receptai
Šarūno Jaskutėlio nuot.


Reikia:

  • 50 g bri sūrio

  • 50 g fermentinio sūrio

  • 50 g lydyto sūrio

  • 2 šaukštų kamambero sūrio

  • 50–80 ml pieno

  • Kelių lapelių šviežių petražolių ir kalendrų

1. Griliui naudokite karščiui atsparų indą. Jame pasmulkinkite ir sumaišykite visus sūrius.

2. Sūrius užpilkite pienu, kad juos šiek tiek apsemtų.

3. Ant masės uždėkite smulkintų prieskoninių žolelių.

4. Viską apkepkite grilyje ir patiekite su savo mėgstamais „taller’iais“.


ALFO PATARIMAI:

· Jei naudosite pelėsinį sūrį, prieskoninių žolelių nebenaudokite – sūris užgoš daugelį skonių.

· Rinkitės savo mėgstamus sūrius.

· Papildomai galite naudoti česnaką.



Skanaus!