top of page

Įdarytos bulvės su kukurūzais ir rūkyta žuvimi


Reikia:

  • žiupsnelio smulkintų svogūnų laiškų

  • 200 g grūdėtos varškės

  • 2 šaukštų kukurūzų BONDUELLE

  • 50 g rūkytos lašišos

  • 150 g karštai rūkytos skumbrės

  • Įdarui:

  • 4 bulvės

  • ½ tarkuotos citrinos žievelės

  • juodųjų pipirų


1. Gerai nuplaukite ir išvirkite bulvių su lupena. Stebėkite, kad nepervirtų.

2. Išvirusias bulves kepkite vartydami ant kepsninės, kol gražiai paskrus.

3. Susmulkinkite žuvį ir sumaišykite su kukurūzais, citrinos žievele, svogūnų laiškais, pipirais ir varške.

4. Keptą bulvę įpjaukite, paspauskite, kad viduryje padidėtų ertmė, ir į vidų įdėkite įdaro.

Naujausi įrašai

bottom of page