top of page

Šį desertą pagaminsite vos per 15 min., o šeima girs dar visą savaitę!



Reikia:

  • 300 ml apelsinų sulčių

  • 40 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 1 pakelio vanilinio pudingo, skirto 0,5 l skysčio

  • 200 g vanilinių ledų

  • 1 apelsino tarkuotos žievelės

  • 20–30 ml apelsinų likerio arba konjako (pagal pageidavimą)

  • 6–8 braškių

  • 100 g šaldytų aviečių

  • Mėtų lapelių (patiekti)


  1. Supilkite 260 ml apelsinų sulčių į puodą ir pradėkite kaitinti, nustatę nedidelę kaitrą. Suberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir išmaišykite.

  2. Likusias apelsinų sultis supilkite į stiklinę, suberkite vanilinio pudingo miltelius ir labai gerai išmaišykite. Supilkite pudingo ir sulčių mišinį į besikaitinančiais sultis ir maišykite, kol masė sutirštės.

  3. Sudėkite ledus ir išmaišykite. Įtarkuokite apelsino žievelės. Galite taip pat supilti ir apelsinų likerį arba konjaką. Sumaišykite. Masę lengvai praaušinkite.

  4. Braškes supjaustykite. Į taures arba stiklines sudėkite šaldytas uogas, ant viršaus supilkite kremą, puoškite braškėmis ir mėtų lapeliais.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page