top of page

Šokolado mylėtojai tikrai negali pražiopsoti šio renginio

Artėjantį antradienį, lapkričio 14 dienos vakarą, „Rhum Room“ bare susitiks seni bičiuliai, Karibų vaikai: aukščiausios rūšies romas su „Chocolate Naive“ šokoladu.


Forager 1

Išskirtinėje degustacijose galėsite paragauti įdomių ir netikėtų šokolado bei romo derinių, po kurių gomurys prisipildys pikantiško saldumo. Šokoladu pasaulį beužkariaujantys „Chocolate Naive“ įkūrėjai specialiai renginiui atsiveža naują „Nano Lot“ šokolado kolekciją. Jų nuomone, geriausia kakava auga tik mažose, retos kakavos genetikos ūkiuose, kuriuose taikomos inovatyvios fermentavimo, džiovinimo technologijos. Jau daug metų jie leidžiasi į išskirtines kakavos paieškos ekspedicijas, o šiame renginyje pristatys savo darbo rezultatus. Vienos iš pristatomo riboto tiražo „Chocolate Naive“ šokolado rūšių negalėsite paragauti niekur kitur – tik šiame renginyje.


Screen Shot 2017-11-11 at 17.46.45

„Rhum Room“ komanda, turinti plačiausias romo lentynas ne tik Lietuvoje, bet tikriausiai ir visame Baltijos regione, šiai progai savo ruožtu parinks geriausiai prie išskirtinio šokolado derinčius romus.


Super Dark

Šokoladas ne veltui laikomas geros nuotaikos medicina. Tai bene vienas didžiausių antioksidantų pasaulyje, mineralinių medžiagų šaltinis: kalcio, magnio, geležies. Manoma, kad šokoladas iki 30 % gali pagerinti kraujotakos sistemą, širdies darbą. Taip pat dėl to, kad išskiria laimės hormoną – anandaminą. Dar jis gali padėti smegenims dirbti greičiau, pagerinti kognityvines funkcijas, didinti deguonies kiekį kraujyje.

Romo ir šokolado degustacijos kaina – 20 Eur. Į renginį registruotis galite telefonu (8-52) 50 4854, arba el. paštu: simonas@rhumroom.lt

Naujausi įrašai

bottom of page