top of page

Šias salotas valgysite šaukštais: Alfas atskleidė, kaip pasigaminti tokias gaivias, bet sočias


gaivios salotos, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 1 ilgavaisio agurko

  • 200 g natūralaus jogurto

  • 1 šaukštelio cinamono

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • Ryšelio šviežių mėtų

  • 1 karštai rūkytos jūrinės lydekos

  • 1 aitriosios paprikos


  1. Agurką supjaustykite stambokais griežinėliais.

  2. Į jogurtą įberkite cinamono, druskos, pipirų ir išmaišykite. Taip pat įpjaustykite kelis didesnius mėtų lapelius.

  3. Žuvį nuimkite nuo kaulų.

  4. Lėkštėje išdėliokite salotas. Viduryje palikite duobutę – į ją supilkite padažą. Ant viršaus sudėkite likusias mėtas ir pagardinkite griežinėliais pjaustyta aitriąja paprika.


Patiekalui pagaminti reikalingus produktus galite įsigyti ČIA.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page