top of page

Apelsininis kruasanų pudingas su vaisiais (Receptas)

Nesuvalgyti kruasanai greitai sudžiūsta. Prikelkite juos naujam gyvenimui! Receptas, kurio dėka vakarykštis kruasanas tampa apelsinais kvepiančiu pudingu su vaisiais ir uogomis!


Pudingas su vaisiais ir uogomis_kruasanai_pudingas ir kruasanų, Alfo receptai
VMG nuotr.

2 asm.

Gaminimas 20 min

Kepimas 15 min

Orkaitės t-ra 170 °C

Kruasanų pudingui pagaminti reikia:

  • 2-3 kruasanų su aviečių įdaru

  • Sviesto (formai patepti)

  • 1 šaukšto rudojo cukraus

  • 1 kiaušinio

  • 1 šaukšto apelsinų džemo

  • 100 ml grietinėlės

  • 1 šaukštelio tarkuotos apelsinų žievelės

  • Miltelinio cukraus (pabarstyti)

  • Įvairių vaisių (patiekti)

1. Vakarykščius kruasanus su aviečių įdaru supjaustykite riekelėmis, jas lengvai padžiovinkite.

2. Sudėkite riekeles į kepimo formą, pateptą sviestu ir pabarstytą cukrumi.

3. Sumaišykite kiaušinį su apelsinų džemu, supilkite grietinėlę ir suberkite apelsinų žievelę. Užpilkite ant kruasanų riekelių. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 15 min, kol gražiai apskrus.

4. Ant dar karšto pudingo užberkite uogų, vaisių gabaliukų. Pabarstykite milteliniu cukrumi.

Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page