Zefyrinis kremas su uogų padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Zefyrinis kremas su uogų padažu



    2 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 40 g baltojo šokolado

    • 150 g kreminio tepamojo sūrio

    • 50 ml pieno

    • 60 ml grietinėlės

    • 20 g zefyrinių saldainių FINI

    • 150 g šaldytų aviečių

    • 1 šaukštelis miltelinio cukraus

    1. Zefyrinius saldainius su pienu ištirpinkite vandens vonelėje. Atskirai ištirpinkite šokoladą.

    2. Tepamąjį sūrį sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir zefyriniais saldainiais FINI.

    3. Išplakite grietinėlę ir atsargiai sumaišykite su sūrelio mase.

    4. Avietes pertrinkite per sietelį, sumaišykite su milteliniu cukrumi.

    5. Kremu pripildykite taures, užpilkite padažo ir lengvai permaišykite. Stingdykite šaldytuve apie 3–4 val.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg