„WOK“ vištiena su raudonuoju kariu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

„WOK“ vištiena su raudonuoju kariu



4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 400 g plonai pjaustytos vištienos filė

  • 1 pak. Rudonojo kario prieskonių mišinio

  • 1 skardinės (400 ml) kokosų pieno

  • 1 šiaudeliais supjaustytos raudonosios paprikos

  • 20 g supjaustytų šparaginių žirnių ankščių

  • 1 šiaudeliais supjaustytos morkos

  • 50 g susmulkintų žemės riešutų

  • 1 baziliko šakelės

  • Makaronų arba ryžių garnyrui

1. Supjaustykite vištienos filė juostelėmis ir apkepkite. 2. Sudėkite raudonojo kario prieskonių mišinį ir supilkite kokosų pieną. Porą minučių patroškinkite. 3. Sudėkite šiaudeliais pjaustytas daržoves ir pakaitinkite. 4. Apibarstykite susmulkintais žemės riešutais. Patiekite su makaronais arba ryžiais. 5. Papuoškite susmulkintais bazilikais.

Patarimas! Paįvairinkite šį receptą keisdami nurodytas daržoves sezoninėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg