Vokiškos kopūstų salotos
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vokiškos kopūstų salotos



2 asm.

Gaminimas 5 min.


Reikia:

  • Raugintų kopūstų

  • 100 g marinuotų grybų

  • 1 kriaušės

  • 1 svogūno

Padažui:

  • Grūdėtų garstyčių

  • Cukraus sirupo

  • Alyvuogių arba saulėgrąžų aliejaus

  • Druskos ir pipirų

1. Į trintuvę įpilkite aliejaus, cukraus sirupo, šiek tiek grūdėtų garstyčių ir po žiūpsnelį druskos bei pipirų. Viską sutrinkite iki vientisos masės.

2. Susmulkinkite svogūną, sutarkuokite kriaušę su žievele stambia tarka.

3. Smulkintą svogūną, kriaušę bei grybus sudėkite į kopūstus ir išmaišykite.

4. Salotas pagardinkite paruoštu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg