VMG VALGO: ravioliai su „shiitake“ grybų padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

VMG VALGO: ravioliai su „shiitake“ grybų padažu



4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 didelio svogūno

  • kelių šaukštų sviesto arba alyvuogių aliejaus

  • ½ šaukštelio rudojo cukraus

  • 200 g „shiitake“ grybų (galite pakeisti pievagrybiais ar kitais mėgstamais grybais)

  • kelių skiltelių česnako

  • 400 g konservuotų smulkintų pomidorų savo sultyse

  • šlakelio karšto vandens

  • 400 g raviolių su sūrio arba mėsos įdaru

  • apie 100 g grietinės

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepkite gilioje keptuvėje su sviestu ir cukrumi, kol gražiai pagels.

2. Suberkite pjaustytus grybus ir smulkintą česnaką. Kepkite dar 5 min., kol gražiai apskrus.

3. Tuomet supilkite pomidorus, raviolius, grietinę ir įpilkite šiek tiek vandens, kad ravioliai būtų apsemti.

4. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir uždengę dangčiu patroškinkite apie 5 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg