VMG valgo: Kesadilijos

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    VMG valgo: Kesadilijos



    4 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 400 g maltos mėsos (jautienos arba kiaulienos)

    • 1/2 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių

    • žiupsnelio Kajeno paprikos

    • druskos, juodųjų pipirų

    • 1 skiltelės česnako

    • 1 šaukšto sviesto, šlakelio aliejaus

    • 100 g tarkuoto kietojo arba fermentinio sūrio

    • 300 g konservuotų pupelių pomidorų arba barbekiu padaže

    • 10–12 vnt. kukurūzų paplotėlių (tortilijų)

    • ryšulėlio šviežių kalendrų

    1. Maltą mėsą apkepkite su sviestu ir aliejumi. Pagardinkite trintu česnaku, rūkyta ir Kajeno paprikomis, druska ir juodaisiais pipirais.

    2. Į sausą įkaitintą keptuvę dėkite vieną paplotėlį, ant jo užberkite sūrio, dėkite paruoštos mėsos ir konservuotų pupelių. Užberkite dar kelis šaukštus sūrio ir uždenkite kitu paplotėliu.

    3. Paplotėlius su įdaru apverskite ir pakepkite ant kitos pusės dar kelias minutes. Patiekite apibarstę šviežiomis kalendrom

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg