Beveik grikių rizotas
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Beveik grikių rizotas


Reikia:

  • 200 g grikių

  • 500 g menkės ar kitos baltos žuvies filė

  • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 100 g pesto padažo

  • kelių šaukštų kepintų sėklų ir riešutų (saulėgrąžų, kedro riešutų)

  • ryšulėlio mėgstamų žalumynų (bazilikų, petražolių, kalendrų)

  • šlakelio aliejaus

  • druskos, pipirų

  • kelių citrinos griežinėlių


Grikius išvirkite vandenyje arba vištienos ar daržovių sultinyje.Menkę pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite apie 12 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.Virtus grikius išmaišykite su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.Išdėliokite plėšytą keptą žuvį, apibarstykite kepintais riešutais ir apšlakstykite citrinos sultimis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg