top of page

VMG pristato: pirmieji nemokami kulinariniai kursai

„Virtuvės mitų griovėjų“ (VMG) komanda pristato naują kulinarinį edukacinį projektą – „VirK akademija“. Nuo birželio 21 d. užsiregistravę svetainėje Virkakademija.lt galėsite ne tik nemokamai tobulinti savo kulinarines žinias videopamokose, mokydamiesi iš geriausių savo sričių profesionalų, bet ir už savo aktyvumą gauti pagalbininkų virtuvėje: nuo VMG leidinių iki buities prietaisų.

Pasak Alfo Ivanausko, būtent vienas iš VMG leidinių, daugiau nei dvejus metus leidžiamas ir visų mėgstančių gaminti mylimas žurnalas „Verdu ir kepu“, paskatino jį žengti dar vieną žingsnį link šio prekės ženklo plėtros.

„Kurdami žurnalą „Verdu ir kepu“ skleidžiame žinią, kad gaminti galima paprastai ir kūrybingai. Puikiai suprantame, kad ne visi mūsų skaitytojai gali leisti valandų valandas virtuvėje, o ir maksimaliam rezultatui pasiekti to ne visada reikia.


Nuolat palaikome ryšį su skaitytojais, gauname daug užklausų tiek socialinių tinklų paskyrose, tiek portalo VMGonline.lt rubrikoje „Kulinarinė greitoji“. Taigi, matydami žmonių poreikį ir begalinį smalsumą, nusprendėme – atėjo laikas kulinarines pamokas padaryti prieinamas visiems“, – sako A. Ivanauskas, pats daugiau nei 7 metus vedantis kulinarines laidas, o virtuvėje eksperimentuojantis daugiau nei 27 metus.

Užsiregistravę projekto „VirK akademija“ dalyviai galės bet kada prisijungti prie projekto paskyros ir žiūrėti jiems aktualias temas, mokytis naujų receptų ar tiesiog semtis įkvėpimo. Netrukus bus paskelbtas akademijos mokytojų sąrašas, o būsimų pamokų tvarkaraštį jau gali matyti visi, užpildę registracijos anketą svetainėje Virkakademija.lt.

„Išleidęs autorinę, pirmą tokią kulinarinę motyvacinę knygą Baltijos šalyse „Play, Cook, Kiss: Culinary Tricks“ sakiau – atėjo metas įveikti visas baimes virtuvėje. Neturi likti ingredientų, kurių baiminamasi, ar nepažįstamų skonių. Eksperimentuodami su maistu išlaisvinsite savo kūrybiškumą ir kitose srityse.

Nuo šiol tai padaryti bus kaip niekada lengva – nesvarbu, kur tuo metu esate ar ką veikiate, bet kada galite prisijungti prie projekto „VirK akademija“ videoplatformos ir mokytis dalykų, kurie iki šiol buvo prieinami tik mokamų kulinarinių kursų dalyviams ar šių sričių studentams“, – teigia A. Ivanauskas.

Tapti šio projekto dalimi galite visi! Registruokitės nemokamai: https://virkakademija.lt/


Naujausi įrašai

bottom of page