top of page

Vištiena ir uogos: derinys, apie kurį nepagalvotumėte, bet paragavę nebepamiršite (receptas)


Netikite, kad tobulam skoniui sukurti užtenka vos trijų ingredientų? Pasigaminkite šias vištienos blauzdeles ir įsitikinsite – mėlynių ir terijakio marinatas suteiks mėsai skonį, kurio negalėsite pamiršti. Norite išmėginti daugiau receptų, kuriems pakanka vos kelių ingredientų? Siūlome išskirtinį užkandį su halumio sūriu ir į fantastiškus bulvių virtinukus, pagardintus sūdyta lašiša ir varškės kremu.

Vištienos blauzdelės mėlynių ir terijakio marinate

Jums reikės:

8 vištienos blauzdelių

100 g šaldytų mėlynių

70 g terijakio padažo

druskos, pipirų, cukraus

šlakelio aliejaus

  1. Sumaišykite mėlynes ir terijakio padažą, pagardinkite cukrumi, druska ir pipirais, įpilkite aliejaus.

  2. Pamarinuokite vištieną marinate 1 val. ir kepkite iki 140 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. su visu marinatu.

  3. Pagardinkite mėgstamais žalumynais ir patiekite.

Naujausi įrašai

bottom of page