Virtiniai su kopūstais ir grybais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Virtiniai su kopūstais ir grybais



    8-10 asm.

    Gaminimas 1 val. 15 min.


    Reikia:

    Tešlai:

    • 700 g miltų

    • 50 g grietinės

    • 2 dideli kiaušiniai

    • 50 ml aliejaus

    • Žiupsnelis druskos

    • 130 ml vandens

    Įdarui:

    • 750 g raugintų kopūstų

    • 200 g džiovintų grybų

    • 2 svogūnai

    • Aliejaus kepti

    • Druskos

    • Šviežiai grūstų pipirų

    • Cukraus

    1. Užminkykite tešlą iš visų nurodytų produktų ir palikite ją pusvalandžiui „pailsėti“, įvynioję į maistinę plėvelę.

    2. Grybus užmerkite nakčiai, po to virkite 10 min. tame pačiame vandenyje, kuriame jie buvo užmerkti. Nukoškite ir nuspauskite. Kopūstus užpilkite grybų nuoviru ir virkite, kol kopūstai suminkštės. Atvėsinkite.

    3. Supjaustykite svogūnus ir pakepinkite juos aliejuje, sudėkite kopūstus, įberkite druskos, pipirų, žiupsnelį cukraus. Grybus sumalkite mėsmale ir sumaišykite su kopūstais.

    4. Plonai iškočiokite tešlą, stikline išspauskite apskritimus, įdėkite faršo ir suformuokite virtinius. Sudėkite ant padėklų ir sušaldykite.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg