Virtas lašišos vyniotinis su žolelių įdaru ir ryžiais pesto padaže
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Virtas lašišos vyniotinis su žolelių įdaru ir ryžiais pesto padaže



4 asm.

Gaminimas 30 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 80 °C


Reikia:

  • 600 g lašišos filė

  • 1 kiaušinio

  • 100 ml grietinėlės

  • 2 skiltelių česnako

  • kelių šakelių šviežio baziliko

  • 200 g „basmati“ ryžių

  • 70 g pesto padažo

  • druskos, pipirų

  • sviesto (kepti)

1. Lašišos filė su oda nupjaukite iki 1 cm storio išklotinės. Likusią mėsą sumalkite su kiaušiniu, grietinėlę, česnaku, baziliku, druska ir pipirais. Gautą masę tepkite ant lašišos filė ir ją susukite į cilindrą, naudodamiesi maistine plėvele. Virkite garuose, dėkite į orkaitę su garų funkcija arba kepkite sausoje orkaitėje, įkaitintoje iki 80 °C, 30 min.

2. „Basmati“ ryžius pakepkite svieste, kol pabals, bet netaps rusvi. Tada užpilkite 350 ml vandens ir iškart uždenkite dangčiu. Po 10 min. ryžiai bus išvirę ir sugėrę visą vandenį. Į ryžius įmaišykite pesto padažą ir pagardinkite druska. Patiekite su virtu lašišos vyniotiniu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg