Vilkešeris su čiobreliais ir apelsinais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vilkešeris su čiobreliais ir apelsinais



1 asm.

Gaminimas 1 val. 15 min.


Reikia:

  • 1 vilkešerio (350 g)

Marinatui:

  • žiupsnelio šviežių čiobrelių

  • 2 skiltelių česnako

  • 3 laurų lapelių

  • ½ apelsino sulčių

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • druskos, pipirų

1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

2. Marinatu įtrinkite žuvį ir palikite marinuotis apie valandą.

3. Kepkite žuvį ant vidutinės kaitros kepsninės apie 12–15 min .

4. Baigdami kepti žuvį apšlakstykite likusiu marinatu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg