Viliojantys Azijos skoniai: Alfo troškinys, kuris užburs egzotikos ir aštrumo natomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Viliojantys Azijos skoniai: Alfo troškinys, kuris užburs egzotikos ir aštrumo natomis


    Įsibėgėjus rudeniškiems orams, kvietėme jus šildytis gardžiausiais troškiniais ir pristatėme net 20 receptų topą. Šiandien į savo troškinių receptų kolekciją siūlome įtraukti dar vieną nepaprastą variaciją, kurią 8-oje „Kulinarinio detektyvo“ laidoje pristatė Alfas Ivanauskas. Ar esate pasiruošę pažinti Azijos skonius? Tuomet nėra ko laukti! Paragaukite ir pajuskite, kaip tobulai šiame troškinyje susipina egzotika ir aštrumas.

    Alfo azijietiškas skrandukų ir širdelių troškinys (4 asm.)

    Jums reikės:

    500 g LAPINO PUOTA šviežių ančiukų širdelių

    500 g LAPINO PUOTA šviežių ančiukų skrandukų

    50 ml aliejaus

    1 svogūno

    2 skiltelių česnako

    1 aitriosios paprikos

    2 morkų

    1 raudonosios paprikos

    1 geltonosios paprikos

    50 ml sojų padažo

    50 ml terijakio padažo

    50 ml ryžių acto

    Sezamų sėklų

    Kalendrų lapelių (patiekti)

    1. Skrandukus ir širdeles supjaustykite juostelėmis, apkepkite gilioje keptuvėje 10–12 min. Ten pat suberkite smulkintus svogūnus, morkas, paprikas ir česnakus, kepkite, kol suminkštės.

    2. Supilkite sojų padažą, terijakio padažą, ryžių actą. Viską patroškinkite 5–8 min.

    3. Patiekite pabarstę kalendrų lapeliais ir sezamų sėklomis.

    Svarstote, kaip dar skaniai paruošti ančių skrandukus? Išmėginkite šį receptą. Ne ką prastesnis ir kitas patiekalas. Siūlome išbandyti traškias daržoves su jaučio širdimi.

    #azijietiškastroškinys #skrandukai #troškinys #troškiniai #troškiniųidėjos #AlfasIvanauskas #troškiniųreceptai #troškinioreceptas #širdelės #azijietiškireceptai

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg