AŠ Ikona vmgonline

Vienos skardos „T-bone“ kepsnys


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 4 KITCHEN ME brandintos jautienos „T-bone“ kepsnių

  • 4 smulkintų skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio citrinpipirių

  • ½ citrinos sulčių

  • 2 šaukštų tirpinto sviesto

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 500 g raudonųjų besėklių vynuogių

  • 500 g žaliųjų besėklių vynuogių

  • Chimichurri padažo (patiekti)

  • Druskos, pipirų

1. Sumaišykite smulkintas česnako skilteles, citrinpipirius, žiupsnelį druskos, sviestą, citrinos sultis ir aliejų, aptepkite iš visų pusių KITCHEN ME brandintos jautienos „T-bone“ kepsnius.

2. Po 2 min. iš kiekvienos pusės apkepkite ant įkaitintos grilinės keptuvės.

3. Paruoškite kepimo skardelę, sudėkite ten kepsnius, vynuoges, šaukite į orkaitę ir kepkite dar 10–12 min.

4. Kai viskas iškeps, palikite 6–8 min. „pailsėti“.

5. Patiekite su chimichurri padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg