Vienintelis tinkamas arbūzo pjaustymo būdas
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Vienintelis tinkamas arbūzo pjaustymo būdas

Jeigu jau sėkmingai išsirinkote saldžiausią arbūzą ir ruošiatės gaminti salotas su jo kubeliais, bet išsitraukę pjaustymo lentelę stabtelėjote – nerimauti neverta. Yra vos trys žingsniai, padėsiantys arbūzą supjaustyti greitai ir patogiai.

1. Kad arbūzas stabiliai stovėtų ant pjaustymo lentelės, nupjaukite jo viršūnę ir dugną (apie 2,5 cm iš abiejų pusių).

2. Po truputį sukite arbūzą ir juostomis nupjaukite šoninę žievę.

3. Arbūzo minkštimą padalykite į dvi dalis. Supjaustykite kubeliais.

Primename, kad prinokęs arbūzas:

  1. Yra simetriškos formos.

  2. Jo svoris atitinka dydį.

  3. Paviršius – tamsiai žalias ir neblizgus.

  4. Turi gelsvos spalvos dėmę, kuri yra jo ilgo gulėjimo ir nokimo prieš saulę ženklas. Kuo ši gelsva spalva yra ryškesnė, tuo labiau prinokęs arbūzas. Jeigu tokios dėmės ant arbūzo nerandate arba ji yra balta, tai reiškia, kad arbūzas buvo nuskintas per anksti ir todėl yra neprinokęs.

#technika #pjaustymas #patarimas #vasara #salotos #arbūzas

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg