top of page

VIENAS GAMTOJE receptai: ant grilio kepta apelsininė lašiša ir deginto baklažano užtepėlė



Trečiadienio laidoje „Vienas gamtoje“ Alfas ruošė: ant grilio keptą apelsininę lašišą ir deginto baklažano užtepėlę su kreminiu sūriu.


Kulinarinę Alfo Ivanausko laidą „Vienas gamtoje“ žiūrėkite ir įvairiausių šefo įsteigtų prizų laimėkite apsilankę ČIA.


Susitikime kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį tikrajame kulinariniame realybės šou „Vienas gamtoje“ nuo 18.30 val. DELFI.lt feisbuke ir 20.30 val. per Delfi TV. Žiūrėdami laidą Delfi.lt feisbuke kaip ir kaskart su šefu galėsite bendrauti tiesiogiai – Alfas atsakinės į jūsų klausimus!


Naujausi įrašai

bottom of page