Vištienos sparneliai česnakiniame marinate
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištienos sparneliai česnakiniame marinate



4 asm.

Gaminimas 55 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Zzz nuo 1 val.


Reikia:

  • 1,2 kg vištienos sparnelių

Marinatui:

  • 2 nedidelių aitriųjų paprikų

  • 6–8 skiltelių česnako

  • 50 ml baltojo vyno acto

  • 1 šaukšto maltos saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos

  • 50 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto medaus

  • 5–6 šakelių šviežio čiobrelio

  • 1 šaukšto druskos

1. Paprikas ir česnaką susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Visus marinato ingredientus sumaišykite, į jį sudėkite vištienos sparnelius ir palikite 2–3 val., o geriausiai – nakčiai.

2. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje, kartkartėmis patepdami susidariusiu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg