Vištienos sparneliai česnakiniame marinate

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vištienos sparneliai česnakiniame marinate



    4 asm.

    Gaminimas 55 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C

    Zzz nuo 1 val.


    Reikia:

    • 1,2 kg vištienos sparnelių

    Marinatui:

    • 2 nedidelių aitriųjų paprikų

    • 6–8 skiltelių česnako

    • 50 ml baltojo vyno acto

    • 1 šaukšto maltos saldžiosios paprikos

    • 1 šaukštelio maltos aitriosios paprikos

    • 50 ml alyvuogių aliejaus

    • 1 šaukšto medaus

    • 5–6 šakelių šviežio čiobrelio

    • 1 šaukšto druskos

    1. Paprikas ir česnaką susmulkinkite trintuvu iki tyrės. Visus marinato ingredientus sumaišykite, į jį sudėkite vištienos sparnelius ir palikite 2–3 val., o geriausiai – nakčiai.

    2. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje, kartkartėmis patepdami susidariusiu padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg