Vištienos salotos su ananasais ir keptomis paprikomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vištienos salotos su ananasais ir keptomis paprikomis


    Reikia:

    • 200 g keptos vištienos filė

    • 150 g nuvalyto ananaso

    • 2 trumpavaisių agurkų

    • 1–2 keptų raudonųjų paprikų

    • ½ raudonojo svogūno

    • 150 g salotų mišinio

    • Kelių šakelių kalendrų Padažui:

    • 2 šaukštų Geltonųjų saldžiųjų garstyčių HEINZ

    • 1 arbatinio šaukštelio „sriracha“ padažo

    • 1 šaukšto medaus

    • 3 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių

    • 50 ml aliejaus

    • Žiupsnelio druskos


    • Padažui šluotele suplakite Geltonąsias saldžiąsias garstyčias HEINZ su medumi ir aliejumi. Galiausiai supilkite „sriracha“ ir žaliųjų citrinų sultis. Įberkite druskos.

    • Plonomis riekelėmis supjaustykite agurkus ir ananasą, gabaliukais – vištieną ir paprikas. Kalendras suplėšykite ir sumaišykite su salotų lapais. Sudėliokite salotas ir pagardinkite padažu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg