Vištienos ir krevečių sriuba
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištienos ir krevečių sriuba



2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 400 g kokosų pienošlakelio cukraus sirupo

  • citrinžolė

  • šviežių kalendrų

  • 1 žaliosios citrinos

  • 1 aitriosios Chalapos paprikos

  • nedidelio gabalėlio imbiero šaknies

  • kelių skiltelių česnako

  • 200 g lukštentų krevečių

  • 1 virtos kukurūzo burbuolės

  • 300 g vištienos filė

  • 1 morkos

  • 1 cukinijos

  • sultinio

  • žiupsnelio maltos saldžiosios paprikos

  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos

  • šlakelio žuvies padažo („fish sauce”)

  • šlakelio aliejaus

1. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepinkite nedideliais gabalėliais pjaustytą vištieną su kapotais česnakais ir maltais prieskoniais. 2. Sudėkite krevetes ir apkepkite kelias minutes. 3. Suberkite pjaustytas daržoves ir smulkintą citrinžolę. 4. Tuo metu puode užvirkite sultinį ir supilkite kokosų pieną. 5. Į puodą perdėkite keptą vištieną su daržovėmis ir krevetėmis. 6. Pagardinkite žuvies padažu, cukraus sirupu ir virkite dar apie 5 minutes. Patiekite apšlakstę žaliųjų citrinų sultimis ir su šviežiomis kalendromis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg