Vištiena su avokadais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištiena su avokadais



2 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 25 min.

Orkaitės t-ra 185 °C


Reikia:

  • apie 400 g vištienos filė

  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukštelio maltos rūkytos paprikos

  • 1 šaukšto baltojo vyno acto

  • 1 avokado

  • kelių šaukštų plonai pjaustyto arba tarkuoto kietojo sūrio

  • 200 g virtų arba konservuotų kukurūzų

  • 2 šaukštų žaliosios citrinos sulčių

  • kelių šaukštų šviežių petražolių arba baziliko

  • druskos, juodųjų pipirų

  • šviežios aitriosios paprikos (pagal skonį, bet nebūtina)

1. Vištienos filė įtrinkite aliejumi, rūkyta paprika ir vyno actu.

2. Leiskite pasimarinuoti bent pusvalandį ir kepkite iki 185 °C įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.

3. Avokadą supjaustykite, sumaišykite su kukurūzais ir sūrio drožlėmis.4. Apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite kapotais žalumynais, pagardinkite pipirais, druska, aitriąja paprika ir patiekite su kepta vištiena.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg