Vištiena su avinžirniais ir mėtų padažu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištiena su avinžirniais ir mėtų padažu




4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 1 nedidelės česnako skiltelės

  • 30 g šviežių mėtų lapelių

Padažui:

  • Šviežių mėtų lapelių

  • Kelių smulkiavaisių pomidorų

  • 70 g špinatų arba kitų mėgstamų žalumynų

  • 100 g marinuotų daržovių (paprikų, svogūnėlių, alyvuogių)

  • 50 g razinų

  • 400 g virtų arba konservuotų avinžirnių

  • 500 g keptos vištienos

  • 1 šaukšto šviežiai spaustų citrinos sulčių

  • 60 ml alyvuogių aliejaus

1.  Vištieną suplėšykite arba supjaustykite ir sumaišykite su avinžirniais. 2.  Razinas kelioms minutėms užpilkite karštu vandeniu, kad suminkštėtų, nusausinkite ir užberkite ant vištienos. 3.  Įmaišykite marinuotas daržoves, pjaustytus pomidorus ir žalumynus. 4.  Maisto smulkintuvu sutrinkite padažui skirtus ingredientus. 5.  Paruoštu padažu apšlakstykite vištieną ir apibarstykite mėtomis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg