Vištiena, marinuota česnakiniame padaže
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Vištiena, marinuota česnakiniame padaže



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 55 min.

Zzz 2 val.


Reikia:

  • 600–700 g vištienos šlaunelių be kaulų

  • 4 šaukštų HEINZ česnakinio padažo

  • 2 šaukštų Originalaus HEINZ kečupo

  • 30 ml citrinos sulčių

  • 1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės

  • Druskos (pagal skonį)

  • Aliejaus (kepti)

Garnyrui:

  • Morkyčių, paprikų

1. Sumaišykite HEINZ česnakinį padažą, Originalųjį HEINZ kečupą, citrinos sultis, žievelę ir druską. Į mišinį sudėkite vištienos šlauneles ir palikite maždaug 2 val. šaldytuve.

2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, įpilkite šiek tiek aliejaus ir išdėliokite šlauneles. Šaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.

3. Ištraukite iš orkaitės, į skardą sudėkite morkytes, paprikų gabaliukus, pašlakstykite jas aliejumi ir kepkite dar apie 25 min.

4. Patiekite su žaliomis salotomis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg