Višta su šviežiais čiobreliais ir citrinomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Višta su šviežiais čiobreliais ir citrinomis



    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 1 val.

    Orkaitės t-ra 190 °C

    Zzz 3 val.


    Reikia:

    • 1 viščiuko (1,2–1,4 kg)

    • Marinatui:

    • 150 g sviesto

    • 3 skiltelių česnako

    • 1 tarkuotos citrinos žievelės

    • 2 laurų lapų

    • ½ saujos šviežių čiobrelių

    • druskos, pipirų

    1. Į kambario temperatūros sviestą suberkite tarkuotą česnaką, citrinos žievelę, sutrintus laurų lapus, druską ir pipirus. Viską gerai sumaišykite.

    2. Gautu sviestu įtrinkite viščiuką ir palikite marinuotis kelioms valandoms arba per naktį.

    3. Vištą kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg