Viščiukas su rozmarinu ir apelsino žievelėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Viščiukas su rozmarinu ir apelsino žievelėmis


    Reikia:

    • 1 viščiuko (1,2–1,4 kg)

    Marinatui:

    • 2 šaukštų aliejaus

    • 2 skiltelių česnako

    • 2 šaukštų kario

    • 1 ropinio svogūno

    • 1 tarkuotos apelsino žievelės

    • žiupsnio šviežių rozmarinų lapelių

    • druskos, pipirų


    1. Marinatui skirtus produktus sudėkite į elektrinio smulkintuvo indą ir gerai sutrinkite.

    2. Marinatu įtrinkite viščiuką ir palikite marinuotis kelioms valandoms arba per naktį.

    3. Kepkite viščiuką iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg