Viščiukas a‘la Meksika
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Viščiukas a‘la Meksika


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 1 kepto viščiuko šlaunelės mėsos

  • Salotoms:

  • 2–3 vyšninių pomidoriukų

  • ½ raudonosios paprikos

  • 100 g virtų arba konservuotų juodųjų pupelių

  • 100 g virtų arba konservuotų kukurūzų

  • 2 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto medaus

  • 3 šaukštų aliejaus

  • Kelių šakelių kalendros

  1. Salotoms pomidorus perpjaukite pusiau, o papriką supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su konservuotomis juodosiomis pupelėmis ir kukurūzais. Pašlakstykite žaliosios citrinos, druskos, aliejaus ir medaus mišiniu.

  2. Vištieną patiekite su salotomis ir kalendromis.

Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg