VERSLO PIETŪS: „MERIDIANAS“, „KLEVO LAPAS“, „STORAS KATINAS“
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

VERSLO PIETŪS: „MERIDIANAS“, „KLEVO LAPAS“, „STORAS KATINAS“

Rengdami verslo pietų rubriką, nukeliavome į Klaipėdą, tad šį pirmadienį dalijamės Baltijos jūros įkvėptu meniu. Tiesa, negalvokite, kad jame yra tik žuvis – žiemiškame meniu netrūksta ir sočių mėsos patiekalų.

Restoranas „Meridianas“, Kairioji Danės upės krantinė, prie Biržos tilto, Klaipėda

Restorano naujiena – verslo pietūs. Jie bus tiekiami nuo vasario 1 dienos. Bendra pietų kaina – nuo 12 Eur.

Kasdien bus siūlomas naujas meniu. Norintys galės užsisakyti patiekalų ir iš bendro meniu.

  1. Moliūgų sriuba su jūrų šukutėmis ir žolelių aliejumi

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. Veršienos kepsnys su pastarnokais, lęšiais, lotuso šaknimi ir daržovių tyre.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


arba

  1. Sterkinis kuprys su bulvėmis, morkomis ir burokėliais

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Šviežiai kepta duona su sviestu ir taurė vandens – nemokamai.

Virtuvės šefas – Simas Kažiniauskas.

Kavinė-vyninė „Klevo lapas“, Žvejų g. 2, Klaipėda

Verslo pietų meniu keičiamas kasdien priklausomai nuo gaunamų produktų.

  1. Sezoninių daržovių sriuba. Kaina – 1,40 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. Vištienos ir daržovių iešmeliai, kepti ant lavos akmenų griliaus, su kuskuso kruopomis ir raudonų daržovių padažu. Kaina – 4,60 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. Raudonasis jūrų ešerys, patiekiamas su bulvių piurė. Gardinta garstyčiomis ir šviežių daržovių bokšteliu. Kaina – 5,20 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. Salotos su šviežiais moliūgais ir džiovintais pomidorais (vegetariškos). Kaina – 3,50 Eur. Kitas variantas – salotos su ėriuko sprandine ir melionu. Kaina – 4,10 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Visi apsilankę nemokamai gauna taurę vandens ir yra vaišinami desertu.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Virtuvės šefė – Aistė Gelvinauskaitė, virėjas – Nerijus Žemgulys.

Restoranas „Storas Katinas“, Žvejų g. 21, Klaipėda

Patiekti patiekalai yra populiariausi restorano meniu, tad jų rasite nuolatos. Verslo pietų meniu keičiamas kasdien. Restorane veikia „Storo Katino“ rūkyklėlė, kur rūkoma žuvis ir mėsa. Pietaudami taurę vandens gausite nemokamai.

  1. Salotos su dūmine lašiša ir šparaginėmis pupelėmis. Tiekiama su grūdėtųjų garstyčių užpilu. Šios salotos – mėgstamiausias lankytojų pasirinkimas. Kaina – 5,80 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. Pipirinis jautienos didkepsnis su grilyje keptomis daržovėmis. Didkepsnis sveria 250 g. Galite rinktis įprastą arba su lengvu šviežio dūmo aromatu. Kaina – 17,40 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


  1. „Storo Katino“ vaišės

Rinkitės dviem arba keturiems asmenims su mėgstama mėsa: vištiena, kiauliena ar jautiena.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Kainos priklauso nuo pasirinktos mėsos ir porcijos dydžio (dviem ar keturiems asmenims). Svyruoja tarp 17 ir 19 Eur.

#Meridianas #Klevolapas #verslopietūs #klaipėda #StorasKatinas

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg