Verslo pietūs: „Gaspar‘s“, „Kitchen“, „Taste JHK&DD’s Place“
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Verslo pietūs: „Gaspar‘s“, „Kitchen“, „Taste JHK&DD’s Place“

Šį pirmadienį, keliaujant po Vilnių, mums visai nereikia septynmylių batų tam, kad užuostume indiškus prieskonius, klausytume korėjietiškų valgymo taisyklių ir grįžtume į savąją Europą. Pasaulio verslo pietūs – po mūsų kojomis.

Restoranas „Gaspar‘s“, Pylimo g. 23, Vilnius

Šiuolaikinei indų virtuvei atstovaujančiame restorane dienos pietų meniu yra keičiamas kasdien. Pietaudami vandens stiklinę gausite nemokamai. Virtuvės šefas – Gasparas Fernandesas.

• Kreminė aštroka daržovių (cukinijų, brokolių, svogūnų, bulvių, špinatų) sriuba. Kaina – 2,50 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Salotos su avokadais, granatais ir parmezano sūriu. Kaina – 3,50 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Indiškais prieskoniais gardinta kiaulienos išpjova su ryžiais. Kaina – 4,50 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Maskarponės putėsiai su karamelizuotomis kriaušėmis. Kaina – 2.00 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Restoranas „Kitchen“, Didžioji g. 11, Vilnius

Pietaujantys Viduržemio jūros ir skandinaviškos virtuvės restorane gali rinktis iš keturių pietų kompleksų: sriubos ir pirmojo patiekalo, sriubos ir salotų, sriubos ir pagrindinio mėsos ar žuvies patiekalo, sriubos ir vegetariško patiekalo. Dienos pietų meniu yra keičiamas kasdien. Restoranas vaišina kava ar arbata. Pietaudami vandens stiklinę gausite nemokamai. Virtuvės šefas – Aivaras Striaukas. Sriubos ir salotų kaina – 6 Eur.

• Morkų sriuba su kalendromis ir šiek tiek pakepintu svogūnu.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Žalios salotos su apelsinais, pankoliu, svogūnais ir balzaminiu kremu.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Ant grilio keptas vilkešeris su šviežiu pomidorų padažu (padažas su mėtomis, mėlynaisiais svogūnais ir alyvuogių aliejumi). Kaina – 6 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


Restoranas „Taste JHK&DD’s Place“, Vokiečių g. 2, Vilnius

Korėjiečių virtuvės restorane galioja kitokios valgymo tradicijos: jeigu anksčiau verslo pietų meniu siūlomą sriubą fotografuodavome atskirai, čia to padaryti tiesiog negalėjome. Sultinys korėjiečių virtuvėje yra valgomas tuo pačiu metu kaip ir pagrindinis patiekalas: pietūs pradedami nuo šaukšto sultinio, tada ragaujama pagrindinio patiekalo ir vėl grįžtama prie sultinio. Čia neišsiverčiama ir be populiariausio Korėjos patiekalo kimči. Pietų komplekso kaina – 4,99 Eur. Pietų su desertu bei kava ar arbata kaina – 6,99 Eur. Pietaudami vandens stiklinę gausite nemokamai.

• Antrekotas su keptais svogūnais ir ryžiais, sultinio dubenėliu ir kimči (raugintu Pekino kopūstu su čili pipiru). Kaina – 4,99 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Kiauliena su keptais svogūnais ir ryžiais, sultinio dubenėliu ir kimči (raugintu Pekino kopūstu su čili pipiru). Kaina – 4,99 Eur.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


• Vaisių (obuolių, ananasų, apelsinų) desertas su bananiniais ledais.

Linos Jakubauskaitės nuotrauka


#Kitchen #pietūs #sriuba #pasirinkimai #desertas #Gaspars #korėjiečiųrestoranas #verslopietūs #karštaspatiekalas #vilnius

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg