Verslo pietūs: „Chef2 Food House“, „Da Antonio“, „Dine“

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Verslo pietūs: „Chef2 Food House“, „Da Antonio“, „Dine“

    Mes ir toliau tęsiame savo europietiškos virtuvės odisėją. Užvėrę paskutinio restorano duris supratome, kad šis vasario pirmadienis išsiskyrė savo įvairove. Buvo ir elnienos, ir jūros ešerio, ir aštuonkojo. O kur dar nuodėmingieji desertai! Galbūt tokia ir turi būti savaitės pradžia.

    Restoranas „Chef2 Food House“, Jakšto g. 7, Vilnius

    Europietiškos virtuvės restorane nėra atskiro verslo pietų meniu, bet kasdien yra keičiamas dienos pietų meniu. Renkamasi iš užkandžio, sriubos ir karšto patiekalo. Valgant užkandį ir sriubą kaina – 6 Eur. Sriubos ir karšto patiekalo kaina – 6,40 Eur. Visų trijų patiekalų kaina – 8,40 Eur. Tik karštas patiekalas – 5,50 Eur. Kiekvieną valgantį restorane virtuvės šefai vaišina mažu desertu. Pietaudami taurę vandens gausite nemokamai. Virtuvės šefai – Artūras Braslauskas ir Darius Dabrovolskas.

    • Daržovių sriuba su makaronais ir ryžiais.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • Elnienos užkandis su baklažanais ir paprikomis.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • 24 valandas žemoje temperatūroje virta kiaulienos karka, patiekta su troškintais kopūstais, perlinėmis kruopomis ir baravykais, burokėlių kremu, padažu iš mėsos sultinio, medaus, sojų, čili pipirų ir garstyčių.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    Restoranas „Da Antonio“, Vilniaus g. 23, Vilnius

    Itališkame restorane mums buvo pristatyti klientų pamėgti patiekalai, kuriuos čia išbandyti yra privalu. Atskiro verslo pietų meniu nėra, bet žemiau minimi trys patiekalai galėtų būti patiekiami minėtąja proga. Restorane kasdien yra kepama trijų rūšių duona: šviesi itališka, duonos lazdelės ir duona su burokėlių sultimis ir įvairiomis sėklomis. Virtuvės šefas – Dmitrij Babenko.

    • Užkandis su itališku sūriu „Burrata“, įvairių spalvų burokėliais, baltųjų trumų putėsiais, saulėgrąžomis, saulėgrąžų daigais, burokėlių traškučiais. Kaina – 15 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • Čilietiškas jūros ešerys su „Beluga“ lęšiais, „Datterini“ pomidoriukais, „Pinot Grigio“ vyno padažu, žaliaisiais šparagais ir liofilizuotais šparagais. Kaina – 31 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • „Da Antonio“ tiramisas. Kaina – 6,50 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    Restoranas „Dine“, Gedimino pr. 35, Vilnius

    Modernus europietiškos virtuvės restoranas „Dine“ taip pat pademonstravo, ką rekomenduotų savo klientams, užsukusiems verslo pietų. Tai – populiarioji aštuonkojo koja bei Vyno ir deserto derinių čempionato antrosios vietos nugalėtojas. Pietaudami taurę vandens galite gauti nemokamai. Virtuvės šefas – Martynas Žymantas.

    • Silkė matjes su bulvėmis, sepijų majonezu, paprikų majonezu, marinuotais agurkėliais ir marinuotais burokėliais. Kaina – 7,50 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • Aštuonkojo koja su šiek tiek troškintais ir apkeptais pomidorais, bulvėmis, su restorane pagamintomis antienos dešrelėmis ir alyvuogių, saliero ir saulėje džiovintų pomidorų padažu. Kaina – 16 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    • Peletrūno zefyras, įdarytas svarainių šerbetu, patiektas su peletrūno tyre. Tai yra vyno ir deserto derinys, todėl desertas yra tiekiamas su „Moscato d‘Asti“ vynu. Kaina – 8 Eur.

    Linos Jakubauskaitės nuotrauka


    #dine #Chef2FoodHouse #tryspatiekalai #verslopietūs #DaAntonio

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg