top of page

Velykiniai! Savaitgalio renginiai


Kovo 24 d, ketvirtadienis:

1. Vyno degustacija: skrydis virš Riochos regiono.

Degustuojami vynai: LAN Viura baltasis, Valserrano Viura baltasis, fermentuotas statinaitėje, LAN Crianza raudonasis, Valserrano Reserva raudonasis, LAN Gran Reserva raudonasis.

Vieta. Vyninė „Decantus“, Pilies g. 6, Vilnius. Laikas. 19 val. Kaina. 12 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

2. „Lallier“ šampanų degustacija.

Specialiai į Lietuvą atvykstančios LALLIER šampano namų atstovės Vanessos Cherruau vedama šampanų degustacija, kurioje ragausite: Lallier Brut Nature R.012, Lallier Brut Cuvee R.010, Lallier Brut Cuvee R.012, Lallier Brut Blanc de Blanc Grand Cru, Lallier Brut Rose Grand Cru, Lallier Sec Cuvee R.012 Extra Dosage.

Vieta. „Épernay“, Etmonų g. 2, Vilnius. Laikas. 19 val. Kaina. 25 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

3. „9 metai kavos“: „Coffee Inn Roasters“ gimtadienis.

Visą dieną būsite vaišinami šventiniu espresso ir espresso machiatto iš vietoje paskrudintų kavos pupelių, rūšinės kavos cold drip, vyks kavos degustacijos.

Vieta. Coffee Inn Roasters, Pylimo g. 19, Vilnius. Laikas. 8 val.–22 val. Kaina. Tiek, kiek patys norėsite išleisti.

Daugiau informacijos ČIA.

Kovo 25 d., penktadienis:

1. „Creative Mornings Vilnius / CHANGE“

Kovo mėnesio rytinuke svečiuosis Jolita Vaitkutė – 100 % kūrybos žmogus, į pagalbą pasitelkianti įvairiausias ir netikėčiausias priemones: maistą, nesuskaičiuojamą kiekį pieštukų, popieriaus lapelių ar panašiai. Bus kalbama apie žmonių galią paskatinti pokytį ar atverti naują diskusiją, pasitelkiant medios kanalus bei savo meną.

Vieta. „Čiop čiop“, Žvejų g. 2, Vilnius. Laikas. 8 val.–10 val. Kaina. Nemokamai.

Daugiau informacijos ČIA.

2. Prancūziška šampano ir maisto kelionė.

Degustacinė šampano ir maisto derinimo vakarienė! Su kuo, kokiomis progomis geriamas šis taurus gėrimas, kaip derėtų jį patiekti? Apie visas šampano subtilybes papasakos iš Prancūzijos atvykstanti šampano namų LALLIER atstovė Vanessa Cherruau, o restoranas tieks priderintus patiekalus bei atskleis kaip prie lietuviškos virtuvės prisidėjo Prancūzija.

Vieta. „Ertlio namas“, Šv. Jono g. 7, Vilnius. Laikas. 19 val. Kaina. 65 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Kovo 26 d., šeštadienis:

1. 14 patiekalų vakarienė su meistrais iš Ispanijos.

Ispaniškos virtuvės meistrai Rafael Falla Anton ir Daniel Fernando Arévalo Herrera kartu su LAB180 virtuvės komanda paruošė specialų meniu.

Vieta. „LAB 180“, Liepsnos g. 3, Vilnius. Laikas. 19 val. Kaina. 50 Eur. Su alaus arba vynų derinimu – 75 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Kovo 26 d., Sekmadienis:

1. Šv. Velykų pusryčiai.

Specialiai šv. Velykoms paruoštame meniu rasite: Žemoje temperatūroje virti kiaušiniai su trumų pasta; Benediktas – be lukšto virtas kiaušinis su olandišku padažu, keptu kumpiu ir skrebučiu; Florentinas – be lukšto virtas kiaušinis su olandišku padažu, špinatais ir skrebučiu; Pašot su smidrais ir bernaise padažu; Kiaušinienė su trumais; Skrebutis su keptu kiaušiniu; Prancūziškas omletas su sūriu; Creme brulee kiaušinyje.

Vieta. „Imperial“, Subačiaus g. 2, Vilnius. Laikas. 12–15 val. Kaina. 24 Eur.

Daugiau informacijos ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page