Vegetariški kotletukai
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Vegetariški kotletukai



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 8 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • ½ ropinio svogūno

  • 2 kiaušinių

  • 100 g fermentinio sūrio

  • 1 šaukšto pomidorų pastos

  • 2 šaukštų stambiai maltų džiūvėsių į masę + 4 šaukštų apvolioti

  • 4 šaukštų aliejaus

  • žiupsnelio šviežių krapų

  • druskos, pipirų

  • 150 ml grietinėlės

  • ½ pekininio kopūsto

  • 1 morkos

  • 1 cukinijos

1. Cukiniją, morkas ir sūrį sutarkuokite per burokinę tarką, suberkite smulkiai pjaustytą pekininį kopūstą ir svogūną, įmuškite kiaušinį, įdėkite pomidorų pastos, džiūvėsių, smulkintų krapų, pagardinkite druska, pipirais. Viską gerai išmaišykite.

2. Iš gautos masės suformuokite nedidelius kotletukus, apvoliokite juos džiūvėsiuose ir iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.

3. Kotletukus užpilkite grietinėle ir baikite kepti orkaitėje (180 °C apie 8 min.).

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg