Veganiškas pyragas su kriaušėmis ir tamsiomis uogomis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Veganiškas pyragas su kriaušėmis ir tamsiomis uogomis



6 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 40 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • Saujos tamsių uogų

  • 2 kriaušių

  • 200 g speltos miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • ½ šaukštelio sodos

  • 100 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus

  • 20 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 80 g vynuogių sėklų aliejaus

  • 175 ml kokosų pieno

  • 1 citrinos nutarkuotos žievelės ir sulčių

1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Paruoškite kvadratinę 20×20 cm formą. Suberkite į ją uogas. Supjaustykite kriaušes riekelėmis, apšlakstykite citrinos sultimis. 2. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, sodą, DANSUKKER nerafinuotą rudąjį cukranendrių cukrų ir DANSUKKER vanilinį cukrų su natūralia vanile.

3. Kitame dubenyje sumaišykite aliejų, pieną, likusias citrinos sultis ir žievelę.

4. Sumaišykite abudu mišinius, supilkite į formą. Ant viršaus sudėliokite kriaušes, jei liko uogų – ir kelias uogas. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg