Vasaros mis: imbierinės antienos kulšelės

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vasaros mis: imbierinės antienos kulšelės



    4 asm.

    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 1 val.

    Zzz 2-3 val.


    Reikia:

    1. Išspauskite 1 apelsino sultis, nutarkuokite žievelę. Sumaišykite apelsinų sultis, žievelę, česnako tyrę FELIX, imbiero tyrę FELIX, terijakio ir sojų padažus bei aliejų. Šia mase įtrinkite antieną ir palaikykite 2–3 val., o geriausiai – per naktį. 2. Antieną su visu marinatu sudėkite į gilią skardelę. Supjaustykite likusį apelsiną ir riekelėmis sudėkite ant antienos. Indą su antiena uždenkite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 60 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg