Varškės pyragas su avietėmis ir bananais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Varškės pyragas su avietėmis ir bananais



8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 45 min.

Orkaitės t-ra 185 °C


Reikia:

  • 200 g aviečių

  • 300 g kvietinių miltų

  • 300 g varškės

  • 5 kiaušinių

  • 250 g sviesto

  • 1 saujos šaldytų arba šviežių aviečių

  • 3 bananų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 4 šaukštų avižinių dribsnių

  • 1 stiklinės cukraus

  • 1/2 šaukštelio tarkuoto imbiero šakniastiebio

  • 2 šaukštelių vanilinio cukraus

1. Iki vientisos masės suplakite sviestą su cukrumi.

2. Po vieną muškite kiaušinius ir plakite toliau. Į šią masę po truputį dėkite dalį persijotų miltų ir maišykite.

3. Sudėkite varškę, tarkuotą imbierą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų bei likusius miltus.

4. Kepimo skardą ištepkite sviestu, pilkite dalį tešlos, o ant jos – du į šešias dalis sulaužytus bananus ir pusę aviečių.

5. Supilkite likusią tešlą, sudėliokite dar vieną laužytą bananą ir suberkite likusias avietes. Užbarstykite avižiniais dribsniais ir kepkite 45 min. 185 °C temperatūroje.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg