Varškės pyragas su avietėmis ir bananais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Varškės pyragas su avietėmis ir bananais



    8-10 asm.

    Gaminimas 15 min.

    Kepimas 45 min.

    Orkaitės t-ra 185 °C


    Reikia:

    • 200 g aviečių

    • 300 g kvietinių miltų

    • 300 g varškės

    • 5 kiaušinių

    • 250 g sviesto

    • 1 saujos šaldytų arba šviežių aviečių

    • 3 bananų

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • 4 šaukštų avižinių dribsnių

    • 1 stiklinės cukraus

    • 1/2 šaukštelio tarkuoto imbiero šakniastiebio

    • 2 šaukštelių vanilinio cukraus

    1. Iki vientisos masės suplakite sviestą su cukrumi.

    2. Po vieną muškite kiaušinius ir plakite toliau. Į šią masę po truputį dėkite dalį persijotų miltų ir maišykite.

    3. Sudėkite varškę, tarkuotą imbierą, kepimo miltelius, vanilinį cukrų bei likusius miltus.

    4. Kepimo skardą ištepkite sviestu, pilkite dalį tešlos, o ant jos – du į šešias dalis sulaužytus bananus ir pusę aviečių.

    5. Supilkite likusią tešlą, sudėliokite dar vieną laužytą bananą ir suberkite likusias avietes. Užbarstykite avižiniais dribsniais ir kepkite 45 min. 185 °C temperatūroje.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg