Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Valgykite įvairiai ir spalvotai – spalvingiausios sezono salotos!




2 asm.

Gaminimas 20 min.


  • 100 g raudongūžio kopūsto

  • 100 g baltagūžio kopūsto

  • 100 g kaliaropės

  • 1 vid. dydžio morkos

  • 1 nesaldaus obuolio

  • Žiupsnelio druskos

Padažui:

  • 50 ml aliejaus

  • 30 ml obuolių acto


  1. Plonais šiaudeliais supjaustykite raudongūžį ir baltagūžį kopūstus, kaliaropę, morką ir obuolį. Pasūdykite ir leiskite kelias minutes pastovėti.

  2. Sumaišykite aliejų su obuolių actu ir užpilkite šiuo padažu salotas.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg