top of page

Valgykime iš karto! Greiti ir maistingi patiekalai su ankštiniais


lęšių ir špinatų troškinys, greita vakarienė, receptai, vegetariški receptai, Alfo receptai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Kai labai norime valgyti, dažniausiai renkamės kažką, kas yra greičiausia. Ir kaip tik dėl šios priežasties „greitukai“ retai kada būna išties maistingi ir sotūs. Ir jau tikrai retai kada juose sutiksite pupelę, lešį ar avinžirnį – juk ankštinius reikia virti mažiausiai pusvalandį! Kas gi turi tiek laiko?!

Kaip ir daugelyje sričių, taip ir mityboje dažniausiai laimi išmanūs. Iitn maistingų ankštinių galima išsivirti iš anksto ir laikyti šaldytuve tokiems štai greitiems atvejams – maistingumo jie nepraranda. Galima gyventi dar patogiau – įsigyti pagal specialią technologiją garuose virtų AUGA ekologiškų lęšių, avinžirnių, pupelių, supakuotų inovatyviose pakuotėse be jokio skysčio, o tai reiškia, kad nereikės ne tik virti – nereikės nei perplauti, nei skysčio nupilti: atidarote ir galite iškart valgyti!

Be to, maisto ruošimas garuose yra vienas sveikiausių maisto ruošimo būdų, kuris puikiai tinka įvairioms daržovėms, ankštinėms – taip pat, nes išsaugo ir spalvą, traškumą, ir daugiau vitaminų.

Išbandykite patogumą, kuris įkvepia maitintis maistingiau!






 

JUMS TURĖTŲ PATIKTI:





Avokadų ir įvairių pupelių salotos




Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page