top of page

Valgomas sotusis kokteilis – ir pietums, ir vakarienei, ir vakarėliui


Nealkoholinis kokteilis, kruvinoji Merė, Alfas Ivanauskas, receptai

#Alfodidysiskulinarinissou ir video receptą žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • 1-2 prinokusių pomidorų

  • 2-3 saliero lapkočių

  • 200 ml pomidorų sulčių

  • 50 g SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • 3 saulėje džiovintų pomidorų puselių

  • 20 ml Vusterio padažo

  • Kelių lašelių tabasko padažo

  • 1 česnako skiltelės

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • SANTA MARIA akmens druskos

Patiekti:

  • TALER arbatinių traškučių

  • SANTA BREMOR ikrų užtepėlės

  • Vyšninių pomidoriukų

  • Saliero lapkočio

  1. Į trintuvo indą supilkite pomidorų sultis, Vusterio padažą, tabasko padažą, sudėkite džiovintus pomidorus, česnako skiltelę, saliero lapkotį, įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“ ir SANTA MARIA akmens druskos. Sudėkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Originalus“ ir viską sutrinkite.

  2. TALER arbatinius traškučius pertepkite SANTA BREMOR ikrų užtepėle, susmeikite kartu su pomidoriukais ant medinio iešmelio, kartu su saliero lapkočiu įdėkite į stiklinę su kokteiliu.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page