Vakarienei per 30 minučių: žuvies vyniotiniai su burokėlių lapais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Vakarienei per 30 minučių: žuvies vyniotiniai su burokėlių lapais


    Reikia:

    • 4 baltos žuvies filė po 140–160 g

    • 2 šaukšteliai prieskonių mišinio žuviai

    • 4–8 burokėlių lapai

    • Druskos

    • Aliejaus patepti

    • 4 baltos žuvies filė po 140–160 g

    • 2 šaukšteliai prieskonių mišinio žuviai

    • 4–8 burokėlių lapai

    • Druskos

    • Aliejaus patepti


    Švelnu, gardu ir paprasta. Ir baisus žodis „dietiška“. Bet jo gal nesakykime, nes niekas neatpažins – skonis toks, kad ne tik kasdieniam stalui šie vyniotiniai tinkami.

    1.  Žuvies filė šiam patiekalui reikia rinktis ilgesnę, pvz., menkės. Žuvį švelniai pamuškite, apibarstykite prieskonių mišiniu žuviai ir palikite 5–10 min.

    2.  Žuvį dėkite ant burokėlių lapų, suvyniokite ir sutvirtinkite iešmeliais. Dėkite vyniotinius į garų puodą ir virkite 12–15 min.

    3.  Patiekite su „basmati“ ryžiais ir žirneliais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg