top of page

Pigus užkandis, dėl kurio ispanai eina iš proto


Kataloniška duona, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 1 pailgos kvietinės duonos (čiabatos tipo)

  • Šviežio rozmarino šakelės

  • Geros kokybės alyvuogių aliejaus (pašlakstyti)

  • 1–2 KIETAVIŠKIŲ avietinių pomidoriukų

  • 2–3 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio druskos


  1. Supjaustykite duoną, rozmarino šakele lengvai pašlakstykite aliejumi ir paskrudinkite skrudintuvu arba po įkaitinta grilio spirale orkaitėje.

  2. KIETAVIŠKIŲ avietinius pomidoriukus ir česnako skiltelę sudėkite į trintuvo indą ir susmulkinkite.

  3. Paskrudintą duoną įtrinkite česnaku ir gausiai aptepkite pomidorų mase. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.


Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page