Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Uogos, vaisiai ir prieskoniai: pasiduokite čatnio kerams!

Saldžiai aštrus čatnis yra tirštas, uogienę primenantis pagardas, itin populiarus ir mėgstamas indiškoje virtuvėje. Gaminamas iš įvairiausių vaisių, uogų, daržovių ir gardinamas aštriais prieskoniais. Kaip tik prieskoniams ir tenka pagrindinis vaidmuo gaminant čatnį.


Tinka patiekti praktiškai su viskuo - pradedant kruopomis ir baigiant duonelėmis. Keletas dėmesio vertų čatnio receptų:


Ananasų čatnis

Ananasų čatnis, vmgonline.lt receptai, Alfo Ivanausko receptas, pagardai, indiški patiekalai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


Čatnis su slyvomis, cinamonu ir imbieru


Obuolių ir aviečių čatnis