AŠ Ikona vmgonline

Uogos, vaisiai ir prieskoniai: pasiduokite čatnio kerams!

Saldžiai aštrus čatnis yra tirštas, uogienę primenantis pagardas, itin populiarus ir mėgstamas indiškoje virtuvėje. Gaminamas iš įvairiausių vaisių, uogų, daržovių ir gardinamas aštriais prieskoniais. Kaip tik prieskoniams ir tenka pagrindinis vaidmuo gaminant čatnį.


Tinka patiekti praktiškai su viskuo - pradedant kruopomis ir baigiant duonelėmis. Keletas dėmesio vertų čatnio receptų:


Ananasų čatnis

Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


Čatnis su slyvomis, cinamonu ir imbieru


Obuolių ir aviečių čatnis


Aštrus rabarbarų čatnis


Braškių čatnis su pankoliu


Vyšnių ir aitriųjų paprikų čatnis


Gervuogių ir burokėlių čatnis




Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg