Užkandėlė su anties krutinėle ir bri sūriu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Užkandėlė su anties krutinėle ir bri sūriu



2 asm.

Gaminimas 15 min.

Reikia:

  • šaldyto prancūziško batono

  • anties krūtinėlės arba kumpio

  • bri sūrio

  • apelsinų arba kokio nors kito rūgštesnio džemo

  • kelių šviežaus čiobrelio lapelių

1. Susmulkinkite anties krūtinėlę, plonais griežinėliais supjaustykite bri sūrį. Apibarstykite čiobrelių lapeliais.

2. Krūtinėlę ir sūrį dėkite į skardą (pirmiausia sūrį, po to krūtinėlę) ir ant viršaus paskirstykite kelis šaukštus džemo.

3. Skardą ir šaldytą prancūzišką batoną pašaukite į iki 200 °C temperatūros įkaitintą orkaitę, kepkite su griliaus arba karšto oro apipūtimo funkcija.

4. Apkeptu įdaru tepkite riekelėmis supjaustytą batoną ir patiekite.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg