Tuno kepsnys su ridikėliais ir imbieru
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Tuno kepsnys su ridikėliais ir imbieru



2 asm.

Gaminimas 7 min.


Reikia:

  • 400 g tuno filė

  • saujos ridikėlių

  • 3-4 šaukštų marinuoto imbiero

  • 1–2 laimų sulčių

  • druskos, pipirų

  • aliejaus

1. Supjaustykite tuną norimo dydžio gabalėliais ir iš visų pusių pakepkite 3–5 minutes keptuvėje.

2. Apšlakstykite šviežiomis laimų sultimis, pabarstykite druska ir pipirais ir patiekite su šviežiais ridikėliais bei marinuotu imbieru.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg